ТЕМИ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
Семестр/№ |
Назва
теми |
Кількість
години |
V |
|
|
16 |
Приготування олійних та насінних емульсій |
4 |
17 |
Приготування суспензій дисперсійним методом |
4 |
18 |
Приготування суспензій конденсаційним
методом. Модуль № 5. Емульсії, суспензії. |
4 |
19 |
Приготування водних витяжок з ЛРС, що вміщує
ефірні олії, дубильні речовини, сапоніни, антраглікозиди |
4 |
20 |
Приготування водних витяжок з ЛРС, що вміщує
алкалоїди, серцеві глікозиди |
4 |
21 |
Приготування водних витяжок з використанням
екстрактів-концентратів |
4 |
22 |
Слизи. Модуль № 6. Настої, відвари, слизи. |
2 |
|
Всього |
26 |
САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ
№ з/п |
Назва теми |
Кількість годин |
V |
|
|
13 |
Типи емульсій, їх властивості. |
4 |
14 |
Емульгатори. Класифікація |
4 |
15 |
Стабілізатори,
їх характеристика |
4 |
16 |
Промислове виготовлення суспензій. |
4 |
18 |
Максимально очищені фітопрепарати. Загальна
характеристика. |
4 |
19 |
Настоянки. Загальна характеристика |
4 |
|
Разом за семестр |
24 |
Критерії оцінювання тестових завдань
Оцінка |
Критерії оцінювання |
5 -
відмінно |
Студент виконує 90 – 100 % від загальної
кількості тестових завдань. |
4 -
добре |
Студент виконує 70 – 89 % від загальної
кількості тестових завдань |
3
-задовільно |
Студент виконує 55 – 69 % від загальної
кількості тестових завдань. |
2 - не задовільно |
Студент виконує менше 55 % від загальної
кількості тестових завдань. |